El film, en el que Sergi López balla al ritme d’un singular quartet amorós, va obtenir el Premi al Millor Director a la secció “Orizzonti” del Festival de Venècia, i es podrà gaudir a partir d’avui d’estrena amb subtítols en català, al Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat

Sinopsi de “Tango libre”

J. C. és un guàrdia de presó. Un home sense història, que per prendre les seves pròpies decisions s’escuda darrere les normes del penal. Només té una fantasia: ballar el tango.

Una nit, en la seva classe de ball, coneix l’Alice i ballen junts. L’endemà, la torna a veure a la sala de visites de la presó.

Primer visitant un home, després un altre…

L’Alice és la parella, alhora, dels interns Fernand i Dominic, els quals segueix amb el seu fill, de presó en presó.

Les regles prohibeixen als guàrdies socialitzar amb els familiars dels presos. Per primera vegada, J. C. es decideix a trencar-les …

El documental del mes

A més, d’aquesta estrena, el dissabte 4, a les 19.30 h, CineBaix també ofereix en versió original subtitulada en català, El Documental del Mes “Argentinian Lesson”, història d’una petita amistat.

L’alumnat del Consorci i el voluntariat per la llengua tenen l’entrada a preu reduït per a aquestes dues pel•lícules, ensenyant el carnet corresponent.

Per la seva banda, els subscriptors d’elBaix.cat tenen descompte a les sessions dels divendres (més informació aquí)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here