Amb l’arribada del bon temps, les persones majors de Sant Joan Despí prenen la iniciativa. L’Ajuntament de la ciutat torna a organitzar, durant el mes de maig, un conjunt d’activitats amb l’objectiu de fer més visible el cada vegada més important paper que juguen les persones majors en el municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]ultura, esport, gastronomia, ball, excursions… configuren un programa d’actes que comença el dilluns, 6 de maig, amb un taller d’autoestima que ajudarà a combatre l’estrès amb mètodes per a la relaxació. A partir d’aleshores, les propostes són d’allò més variat.

Hi haurà –el dia 7– una edició especial dels habituals Passejos per la Ciutat que finalitzaran amb una activitat esportiva en la pista Ugalde; sessions de ball al centre cívic dels Planes (9 de maig) o el Foment (10 de maig); un torneig de petanca (dia 10) o dues excursions interessants amb destinació a la fira de Sant Ponç de Barcelona (11 de maig) o la fàbrica de cerveses Damm (16 de maig).

Un altre dels elements a destacar en aquesta Setmana de la Gent Gran de 2013 és l’exposició de pastissos del dia 13 de maig –que estarà amenitzada per la coral de Can Maluquer–, així com la mostra de tallers i activitats de l’alumnat dels diferents cursets de gent gran que s’organitzen a la ciutat.

Des de les 11 del matí i durant tot el dia 14 de maig, l’exterior del centre cívic dels Planes acollirà diferents tallers i fins i tot exhibicions de ioga o de moda.

Les activitats es clausuraran amb un berenar (17 de maig), una activitat per la qual es torna a apostar després del bon acolliment que va tenir l’any passat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here