UPMBALL, des del Departament de Promoció Internacional, ha organitzat aquesta Missió Comercial a Polònia que tindrà lloc del 6 al 10 de maig d’enguany

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a missió consistirà en un viatge a realitzar per un grup d’empreses al mercat objectiu -Polònia- amb un programa concret d’actuacions per a cadascun dels participants.

Principalment, el programa inclourà la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de potencials representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc.

La Missió Comercial a Polònia comptarà amb la participació d’empreses  de la Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i Baix Llobregat, del Centre Metal·lúrgic, de la Unió Empresarial Metal·lúrgica i de la Unió Patronal Metal·lúrgica.

Polònia gaudeix d’una situació geogràfica estratègica, la seva gran població, la seva pertinença a la Unió Europea, la seva estabilitat econòmica i la seva fiscalitat, la fan atractiva per a les empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here