L’entitat potencia l’autofinançament de les activitats i lliura lots per anar de colònies a les famílies més necessitades

El Prat de Llobregat (ACN).- La Fundació Catalana de l’Esplai ofereix aquest estiu 42.000 places per a les més de 650 tandes d’activitats, ja siguin colònies, campaments, cursos i vacances amb famílies.

Per aconseguir que no hi hagi famílies que es quedin sense poder portar els seus fills en alguna d’aquestes activitats, la Fundació ha millorat el sistema de beques, augmentant-lo un 70% per facilitar que les famílies afectades per l’atur, puguin anar de colònies.

A més, oferirà 1.000 lots de material per anar de colònies. A més oferirà a totes les famílies un sistema d’autofinançament del 100% del cost de l’activitat. L’entitat calcula fins a 6.000 infants podran anar de colònies i casals sense cost econòmic per les famílies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here