Sant Climent crea el seu primer viver d’emprenedoria

Sant Climent crea el seu primer viver d’emprenedoria

El municipi baixllobregatí fa cessió d’un espai del Casal de Cultura per a persones emprenedores que treballin en la posada en marxa de la seva empresa

Dins de les polítiques municipals que es duen a terme destinades per al suport als emprenedors i a la creació d’empreses al municipi, Sant Climent posa en marxa el seu viver d’emprenedors.

En concret, el consistori posa a disposició dels climentons i climentones que es trobin treballant en el desenvolupament de la seva pròpia empresa un espai al Casal de Cultura on disposaran dels espais necessaris per al desenvolupament de l’activitat empresarial, dels subministraments de serveis d’aigua i llum o la neteja de les zones comunes.

A l’actualitat l’espai ja està al servei d’un climentó que hi treballa en el desenvolupament d’un programa informàtic per a una cadena d’autoescoles.

Les instal·lacions es troben a la seva disposició per un període de sis mesos, prorogable en tres mesos més.

La posada en marxa de l’empresa ja ha permès la contractació per part de l’emprenedor d’un primer treballador, concretament un veí del municipi que es trobava en situació d’atur.

En aquest sentit destaca també l’establiment, des de l’inici d’aquesta legislatura, de bonificacions als impostos municipals per a empresaris i autònoms que realitzin contractacions de persones del municipi que es trobin sense feina.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt