El projecte El Baix Llobregat per la Capacitació Empresarial posa en marxa un programa de formació per a les empreses del Baix Llobregat sense precedents a la nostra comarca. En aquest programa participaran directament 13 ajuntaments de la comarca, a través dels seus serveis d’assessorament a empreses, treballant en xarxa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest programa ofereix assessorament i assistència tècnica als empresaris o empresàries als 13 punts del territori i, a més, els ofereix la possibilitat d’accedir a una oferta formativa específica repartida per tota la comarca, destinada als sectors tradicionals d’activitat: comerç, restauració i serveis a empreses i persones, etc.

El projecte també contempla l’oferta d’un programa específic de formació per a empreses d’alt creixement, ja que aquest nou programa formatiu està adaptat a les necessitats d’aquest tipus d’empreses.

Aquest segon programa, es complementa amb tutories, impartides per especialistes en finançament empresarial, pla d’empresa i models de negoci, i amb sessions de mentoring amb empresaris i empresàries amb gran experiència.

L’objectiu específic d’aquest projecte és formar a més de 500 empreses amb el domicili a qualsevol dels 30 municipis de la comarca, per tal de dotar-los de nous coneixements, noves eines de gestió, i millora competencial per tal d’incrementar la seva competitivitat.

Aquestes empreses poden ser empreses de nova o recent creació, com personal autònom o bé, persones que estiguin a punt de constituir la seva pròpia empresa i es trobin en la darrera fase de constitució.

L’oferta formativa es divideix en dues programacions, una per aquesta primavera-estiu, on el primer curs comença el proper 13 de maig, i una segona programació que s’oferirà durant la propera tardor.

La formació està dividida en cinc àrees o especialitats formatives:màrqueting i vendes; econòmic i financer; habilitats directives; innovació i internacionalització i gestió empresarial i eines tic, d’acord a les necessitats que s’han detectat entre les empreses de la comarca.

Per poder participar en aquesta oferta formativa cal formalitzar les inscripcions en la pàgina web: http://empresa.elbaixllobregat.cat, on hi ha la relació dels cursos que es realitzan, un detall del seu contingut, les dates i horari d’impartició i l’ajuntament on es realitza.

Els 13 ajuntaments que participen de manera activa en el projecte, i on es pot obtenir més informació mitjançant els seus serveis d’informació i assessorament a les empreses són: Castelldefels, Cornellà de Llobregat (PROCORNELLÀ, SA), Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans.

El projecte impulsat pel Consell Comarcal, està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i compta amb la participació d’Innobaix i el suport dels 30 ajuntaments de la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here