Els Cargolins van descarregar diumenge el primer 3 de 7 amb l’agulla del 2013. Aquest cap de setmana actuaran junt amb els Castellers de Sant Feliu i els de Cornellà, a les Festes de Primavera de la capital baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues van actuar a Figueres, diumenge a les 12 del migdia, juntament amb la colla local i els Sagals d’Osona.

El repte dels cargolins era tornar a descarregar el 3 de 7 amb l’agulla, que aquesta any encara no havien portat a plaça.

La tècnica va decidir afrontar el principal objectiu de bon inici i, a la primera ronda, els cargolins van descarregar un castell complex, especialment pel que fa al nexe entre pinya i tronc.

No obstant, els espluguins van demostrar confiança en una estructura que van assolir amb solvència. A la segona ronda, els Castellers d’Esplugues van atacar el 3 de 7, un castell molt a l’abast de la colla blau elèctric i que no va presentar més problemes.

A la darrera ronda, un plàcid 4 de 7 va posar punt i final a les rondes de castells. A la ronda de pilars, espadat de 5 dels cargolins, que tancaven d’aquesta manera una actuació ràpida i tranquil·la, però amb l’alegria del 3 de 7 amb el pilar al mig, un dels pocs objectius que restaven pendents aquest inici de temporada.

Els Castellers d’Esplugues han assolit tots els castells descarregats el 2012, excepte el 7 de 7 i el 4 de 8, objectius de la temporada.

Els Cargolins actuen diumenge vinent a Sant Feliu, al costat dels Castellers de Sant Feliu i els Castellers de Cornellà, en motiu de les Festes de Primavera que es celebren aquest cap de semana a la capital baixllobregatina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here