Kalitha Rhuanna Mariano Vieira va guanyar el concurs de cartells de la Festa de la Cirera. Aquesta serà la imatge oficial de la 33a edició, que tindrà lloc el proper cap de setmana de l’1 i 2 de juny

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa de la Cirera s’ha convertit en la marca de Torrelles de Llobregat . La mostra i el concurs de cireres, i la Trobada de Puntaires i el mercat de pagesos locals, són alguns dels pilars que donen consistència a aquesta celebració, una tradició al municipi.

Des de l’any 1981, cada primer cap de setmana de juny Torrelles organitza una festa que, destinada inicialment a celebrar l’èxit de la collita de cireres, s’ha convertit en una de les festes més importants de l’any al poble.

El passat 30 d’abril, es va celebrar l’elecció d’enguany del cartell guanyador del Concurs per al Cartell anunciador de la 33a Festa de la Cirera, que se celebrarà els propers 1 i 2 de juny.

El jurat va decidir per unanimitat, que el cartell guanyador del concurs, havia de ser el cartell sense títol de l’autor Kalitha Rhuanna Mariano Vieira:

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here