De la mateixa manera, Aigües de Barcelona ofereix assessorament al projecte solidari de l’entitat climentona El Pinolero

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]igües de Barcelona (Agbar) i l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat han fet efectiva la signatura del conveni de col·laboració per a donar suport al conreu de cireres i a la seva promoció a través de l’Exposició de Cireres. D’aquesta manera, l’empresa subministradora d’aigua, ofereix per segon any suport econòmic a l’organització d’un dels principals esdeveniments que se celebren al municipi.

Des del consistori s’ha volgut aprofitar la col·laboració rebuda per Agbar per tal d’exposar a l’empresa el projecte de potabilització d’aigua per a les escoles de Ciudad Sandino, Nicaragua, que desenvolupa l’entitat de solidaritat local El Pinolero.   Aigües de Barcelona ha mostrat al consistori el seu interès per tal de formar part de la proposta solidària oferint l’assessorament tècnic al mateix territori, si el projecte ho necessita, de manera desinteressada.

De la mateixa manera també estudiaran la incorporació de processos d’innovació en el cicle de l’aigua. La proposta de l’associació climentona, que ja ha incorporat el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, se centra en abastir amb aigua potable mitjançant tancs d’emmagatzematge als centres educatius amb un benefici total per a 6.000 alumnes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here