Les inscripcions estan disponibles amb un màxim de 350 participants

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper diumenge 12 de maig  el Centre Excursionista d’Esplugues-Espluga Viva organitzarà la XVII Caminada Popular d’Esplugues a la Serra de Collserola. Els interessats es poden inscriure trucant al 934743909 per un preu de 7€ (4€ pels menors de 12 anys acompanyats) i les inscripcions estan obertes fins el dia 8 de maig malgrat que el límit de participants està en 350.

La caminada començarà a les 9h en punt del matí a la Plaça Mireia, a Esplugues de Llobregat, amb un temps d’itinerari estimat pels organitzadors de quatre hores i mitja. La cursa comptarà amb més de 12 quilòmetres de recorregut i el desnivell serà d’uns 375 metres. Per la seva banda, els interessats en participar a l’organització de l’esdeveniment fent tasques de control o entrepans poden enviar un correu a secretaria@esplugaviva.cat o trucant als organitzadors.

L’organització posarà al servei dels participants un servei de busos a les 8h des de la Plaça magdalena fins la plaça de la sortida. La inscripció inclourà avituallament, l’esmorzar, un quadern de camp i la samarreta de la caminada.

La tradicional caminada es realitzarà enguany per dissetena vegada amb l’objectiu de conèixer l’entorn de la ciutat del Baix Llobregat. L’acte comptarà amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Esplugues-Espluga Viva, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Mountain Wilderness i Geisa, i el suport de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here