Convocada per demà arreu de l’estat, aquesta Vaga General ha rebut el recolzament dels sindicats presents a la comarca, que protestaran conjuntament amb alumnat, pares i mares, i professorat, contra les retallades en educació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Federació d’Educació de CCOO de Catalunya conjuntament amb USTEC-STEs, UGT i CGT han convocat per demà dia 9 de maig vaga general a tot l’Estat contra la LOMCE i les retallades.

La  tramitació parlamentària del projecte de llei del ministre Wert, la LOMCE, segons els sindicats “ens aboca al perill d’una educació pública retallada i emmarcada en un sistema educatiu estatal profundament retrògrad i reaccionari, ja que la LOMCE suposa un salt enrere que ens transporta a temps predemocràtics”.

“Una nova retallada en els serveis públics pot acabar de desballestar drets tan bàsics com l’educació i la sanitat i tota la resta de serveis públics”, i per això defensen que “éss del tot necessari aturar les retallades i fer saber al Govern de l’Estat que volem que retiri la LOMCE de la seva tramitació parlamentària”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here