La plaça de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat acollirà a les 18.30h aquest acte de presentació, que comptarà amb la participació i parlaments dels mateixos afectats de la comarca, així com membres de la PAH Terrassa, que han estat els encarregats de fer l’acompanyament durant el procés de constitució

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés de més d’un mes treballant en els primer casos de la PAH del Baix Llobregat Nord i en el procés de constitució i d’organització interna, ha arribat el moment de fer pública la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) a nivell del Baix Llobregat Nord, que integra tant afectats com persones solidàries amb aquesta problemàtica d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, etc.

La presentació serà avui a la plaça de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, a les 18:30h.

Els protagonistes de l’acte de constitució seran els mateixos afectats de les diferents poblacions, que explicaran a més dels seus casos, el que els ha suposat la PAH en quant a recolzament, ajuda emocional; així com, evidentment, assessorament col·lectiu per a situacions complexes i difícils com és estar immers en un procés d’execució hipotecària.

A més, també hi participaran membres de la PAH Terrassa, que han estat els encarregats de fer l’acompanyament en la creació de la nova PAH de la comarca.

La PAH del Baix Llobregat Nord durant aquestes setmanes ha assistit a assessories col·lectives d’altres PAH, assemblees per aprendre la manera d’organitzar-se i ja ha participat a les reunions mensuals que organitza la PAH a nivell de tota Catalunya.

I és que malauradament, tots els afectats i col·laboradors, són conscients que cada cop seran més els veïns i veïnes de les diferents poblacions que s’aproparan a la PAH buscant assessorament i recolzament, ja que durant cada assemblea setmanal arriba com a mínim un cas nou.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here