Dades que milloren substancialment les de l’any passat, malgrat l’empitjorament de la crisi, i que deixen una mitjana de més de 800 espectadors per representació. A més, després de les eleccions que es van celebrar el passat dia 1 de maig, l’entitat  té un nou president

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Passió d’Esparreguera ja ha fet balanç del total d’espectadors que l’han anat a veure. En total han estat 8.116 espectadors.

Això significa que de mitjana hi ha hagut 812 espectadors per representació, que amb la situació econòmica actual, són uns resultats molt importants.

I més, si aquestes dades es comparen amb les de la temporada anterior, el 2012 hi van haver 6.697 espectadors.

El nou Consell Executiu de La Passió

El passat dimecres 1 de maig, els col·laboradors de la Passió, estaven convocats a les eleccions que havien de renovar la meitat dels membres del Consell Executiu de la Fundació Privada de La Passió d’Esparreguera.

Van votar 267 col·laboradors i el resultat va ser: (entren 7 membres, pertant un queda exclòs): Meritxell Sabaté Blanco 174 vots, David Aguado Marin 173 vots, Juan Espinach Estruch 172 vots, Joan Vera Martínez 172 vots, Margarida Ventura Quert 164 vots, David Rebollo Joanpere 142 vots, Joan Sánchez Aicart 97 vots, Gavino Expósito Avila 57 vots.

Així doncs, la junta queda formada per: David Aguado, Josep Bonfill, Josep Cuscó, Joan Espinach, Josep Fernández, Manel González, Juan Jurado, David Llort, David Oriol Rebollo, Meritxell Sabaté, Joan Sánchez, Avel·lí Suárez, Margarita Ventura i Joan Vera.

Aquesta nova Junta en la seva primera reunió, que es va celebrar el passat dilluns 8 de maig, va escollir per unanimitat, a Josep Cuscó i Galceràn com a nou president de l’entitat pels propers 2 anys.

En les properes setmanes s’aniran repartint els diferents membres de la Junta al capdavant dels diferents departaments/seccions pel bon funcionament de l’Entitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here