Arriba el Fun Festival 2013 al Baix Llobregat, que es renova amb canvi d’escenari i la participació de grups comarcals

Arriba el Fun Festival 2013 al Baix Llobregat, que es renova amb canvi d’escenari i la participació de grups comarcals

El festival de música independent s’organitzarà el 8 de juny a Sant Vicenç dels Horts, a l’esplanada del Molí dels Frares. Hi haurà dos escenaris on es combinaran les actuacions de grups de renom amb les de formacions comarcals, escollides per concurs

Al’espera dels grups locals, el cartell el formen Los Tiki Phantoms, Izal, The Last 3 Lines, Estúpida Erikah, The Free Fall Band i el dj Miqui Puig.

El Fun Festival afronta la seva 7a edició amb un format plenament consolidat, com a cita ineludible de la música independent. El festival, l’únic d’aquest estil al Baix Llobregat, amplia la seva oferta amb dos escenaris i amb la principal novetat del canvi d’ubicació.

En les anteriors edicions, s’havia organitzat al parc de la Foneria i a la pista poliesportiva del carrer de Sant Miquel. Ara es trasllada a l’esplanada del Molí dels Frares, també a Sant Vicenç dels Horts.

Concurs de grups comarcals

L’altra gran novetat és que els grups del Baix Llobregat també tindran l’oportunitat d’actuar-hi. Només cal enviar una maqueta amb un màxim de tres cançons a: funfestival2013@gmail.com

Els seleccionats passaran a formar part del cartell del festival i rebran 400 €. Les bases es poden consultar a la pàgina web del festival (www.funfestival.cat). Hi ha de temps fins al 17 de maig.

Venda i reserva d’entrades

Les entrades anticipades es posaran a la venda a partir de la setmana vinent, al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), que es troba a la plaça de la vila, 1.

També es podran adquirir a taquilla el mateix dia del concert. Hi ha un preu únic de 6 euros.

L’organització també ha obert un canal de reserva d’entrades. Els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a funfestival2013@gmail.com o bé escriure un missatge a www.facebook.com/funfestival2013, indicant el nom i el cognom de la persona sol•licitant, així com el número d’entrades que es demanen. Aquestes es recolliran a taquilla el dia del concert.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt