El festival de música independent s’organitzarà el 8 de juny a Sant Vicenç dels Horts, a l’esplanada del Molí dels Frares. Hi haurà dos escenaris on es combinaran les actuacions de grups de renom amb les de formacions comarcals, escollides per concurs

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l’espera dels grups locals, el cartell el formen Los Tiki Phantoms, Izal, The Last 3 Lines, Estúpida Erikah, The Free Fall Band i el dj Miqui Puig.

El Fun Festival afronta la seva 7a edició amb un format plenament consolidat, com a cita ineludible de la música independent. El festival, l’únic d’aquest estil al Baix Llobregat, amplia la seva oferta amb dos escenaris i amb la principal novetat del canvi d’ubicació.

En les anteriors edicions, s’havia organitzat al parc de la Foneria i a la pista poliesportiva del carrer de Sant Miquel. Ara es trasllada a l’esplanada del Molí dels Frares, també a Sant Vicenç dels Horts.

Concurs de grups comarcals

L’altra gran novetat és que els grups del Baix Llobregat també tindran l’oportunitat d’actuar-hi. Només cal enviar una maqueta amb un màxim de tres cançons a: funfestival2013@gmail.com

Els seleccionats passaran a formar part del cartell del festival i rebran 400 €. Les bases es poden consultar a la pàgina web del festival (www.funfestival.cat). Hi ha de temps fins al 17 de maig.

Venda i reserva d’entrades

Les entrades anticipades es posaran a la venda a partir de la setmana vinent, al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), que es troba a la plaça de la vila, 1.

També es podran adquirir a taquilla el mateix dia del concert. Hi ha un preu únic de 6 euros.

L’organització també ha obert un canal de reserva d’entrades. Els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a funfestival2013@gmail.com o bé escriure un missatge a www.facebook.com/funfestival2013, indicant el nom i el cognom de la persona sol•licitant, així com el número d’entrades que es demanen. Aquestes es recolliran a taquilla el dia del concert.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here