Hi haurà jornades de portes obertes per practicar el ciclisme i el patinatge. Avui hi haurà una Passejada amb Bicicleta oberta a tothom, que s’iniciarà a les 11h al Parc Ciclista

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament i el Club Ciclista Sant Boi duran a terme aquesta primavera una campanya conjunta de promoció i dinamització de l’ús esportiu i recreatiu de la bicicleta.

Les instal·lacions del Parc Ciclista San Boi acolliran en els pròxims mesos un programa d’activitats gratuïtes per a tota la població.

El programa va començar amb una matinal ciclista per a menors en edat escolar (dissabte 27 d’abril). Altres activitats previstes són la clàssica Passejada amb Bicicleta (diumenge 12 de maig), una trobada de ciclisme adaptat (dissabte 18 de maig) i una festa infantil de la bicicleta (també el dissabte 18 de maig).

Les activitats previstes s’adrecen a tot tipus de públics (persones adultes, joves, dones, escolars, gent gran, persones discapacitades i amb malaltia mental…).

Portes obertes per anar amb bici i patinar

El Parc Ciclista farà jornades de portes obertes per a la pràctica del ciclisme (26 de maig i 1 de juny) i el patinatge (30 de juny i 29 de setembre). També s’organitzarà una jornada on s’ensenyarà a anar amb bicicleta o patinar a les persones que ho desitgin.

El Parc Ciclista Sant Boi es va inaugurar el setembre de l’any 2011; des d’aleshores, més de 7.000 persones han fet ús de la infraestructura. La instal·lació, gestionada pel Club Ciclista Sant Boi, permet practicar el ciclisme i el patinatge (sobre rodes o en línia) en les millors condicions i amb la màxima seguretat en un circuit asfaltat d’1 km de longitud .

Díptic informatiu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here