A partir de les 10 del matí ens podreu trobar a la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, a l’espai “Sant Feliu, ciutat emprenedora” ubicat a la Plaça de la Vila de la capital baixllobregatina. A les 17:30h realitzarem el taller “Ets del Baix?”, en el que podreu guanyar subscripcions anuals a elBaix.cat, i fotografies originals de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a 34a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, és un gran aparador comercial que omple aquest cap de setmana els principals carrers del centre de Sant Feliu de Llobregat, de parades i estands de diverses activitats econòmiques i socials.

En aquesta edició hi són presents més de 120 expositors, dels quals més del 50% procedeixen del comerç i de les entitats locals.

La Fira inclou una zona de degustació i tast de productes alimentaris i vins, a l’aparcament del Casal Municipal de la Gent Gran.

Sant Feliu ciutat emprenedora

De nou la plaça de la Vila esdevé un espai dedicat al desenvolupament econòmic local: punt de trobada de l’emprenedoria, l’empresa, la innovació, el comerç local i mostra dels serveis i productes, creant sinergies entre els teixits econòmic i social de la ciutat.

Hi son presents empreses de serveis i industrials que treballen per la ciutat, l’estand “Sant Feliu, ciutat emprenedora” amb projectes empresarials, comercials i de serveis assessorats pel servei de creació d’empreses de Promoció Econòmica i el programa de joves emprenedors Yuzz.

A l’estand del Consorci de Comerç DeBotigues coneixeràs debotigues.cat i especialment l’espai outlet, com a eina innovadora i dinàmica per a la promoció de productes.

Trobareu tallers, intercanvi d’experiències, demostracions, experiència de compra, l’escenari DeBotigues amb grups d’animació i comerços locals, i molt més!

elBaix.cat

Serem presents tot el dia a l’estand  “Sant Feliu, ciutat emprenedora”. Us animem a que ens vingueu a conèixer, a donar-nos idees, a participar del projecte!

I a les 17:30h, us esperem al taller “Ets del Baix?”, on podreu guanyar subscripcions gratuïtes i fotografies originals del Baix Llobregat. A més, durant tot el dia les persones que us subscribiu -per tan sols 25€ l’any- tindreu aquesta magnífica fotografia de regal:

Dignitae

Una altre dels projectes d’emprenedoria que són a l’espai  “Sant Feliu, ciutat emprenedora”, és DIGNITAE S.C.C.L.

Ubicada a Sant Feliu de Llobregat, aquesta cooperativa sense ànim de lucre  ofereix tot tipus de serveis d’atenció domiciliària. A més, com a segell distintiu, DIGNITAE garanteix que el seu personal està regularitzat i percep un sou digne.

El catàleg de serveis és molt ampli, des del suport a persones dependents, la cura de nens i nenes, fins la neteja o el manteniment de la llar, així com l’estimulació cognitiva a domicili.

Arrels Locals

Finalment, l’espai  “Sant Feliu, ciutat emprenedora”, també ha comptat amb la presència del projecte Arrels Locals.

Arrels locals ha nascut amb la voluntat d’oferir divulgació i gestió cultural. Amb imaginació, confiança i rigor. Revaloritzant la cultura i el patrimoni. Amb atenció al detall, despertant la curiositat, mirant d’una manera diferent. Aprenent des de la diversió.

Proposen una ruta guiada en llocs assenyalats de Sant Feliu a través de diferents personatges històrics presentats i conduits d’una forma lúdica i amena. Aquesta proposta rep el nom de “Un tast de Sant Feliu!”, en definitiva un tast de… història, divulgació, memòria, educació i misteri.

Però també ofereixen continguts orientats a la conceptualització i producció de materials divulgatius, de suport a les activitats, acadèmics, etc.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here