Els establiments i botigues sesrovirencs tornen a sortir al carrer en la seva cita anual, la Fira del Comerç, que tindrà lloc avui. Aquesta gran trobada comercial celebra enguany la seva 17a edició amb l’objectiu de mantenir la bona acollida de les anteriors convocatòries

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n total una quarantena de comerços estaran presents en el recinte firal que ocuparà la plaça xic Mateu, els carrers Serafí Julià, Sant Joan, Pau Costas i un tram de l’avinguda Montserrat.

L’activitat a la fira començarà a les 10.30 h i comptarà amb un ampli programa de propostes lúdiques tant al matí, amb una pista d’skate a la plaça Xic Mateu i escacs, i a la tarda, amb exhibicions de l’Escola Municipal de Dansa, de l’Associació Ses Dansa, la companyia de dansa de David M. Redondo i del Grup de Flamenc. Al migdia, tindrà lloc una paella popular davant del Casino.

Paral•lelament a l’activitat comercial, estan previstes altres activitats com una jornada de portes obertes a les caves Roger Goulart i a la Bodegues Ca n’Estella, la presència del Banc de Sang, una mostra d’artesania local i d’entitats i el sorteig de vals per a tractaments.

Ràdio Sant Esteve també hi serà present per retransmetre en directe tot el que es produeixi a la fira.

Elecció del producte típic de Sant Esteve

Paral•lelament, i coincidint amb la celebració de la Fira del Comerç, l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers de Sant Esteve, han convocat un concurs per escollir el producte típic de Sant Esteve. Aquesta iniciativa té coma objectiu promocionar l’excel•lència de la gastronomia local i els productes elaborats exclusivament al municipi.

El concurs està obert a tots els establiments comercials que formen part de l’Associació de Botiguers de Sant Esteve, que elaborin un producte alimentari exclusiu per al municipi. Cada participant podrà presentar un màxim de dos productes que haurà de lliurar el dia de la fira a l’estand de Promoció Econòmica i Turisme, a l’avinguda Montserrat. Es valorarà la presentació i el sabor.

Els guanyadors seran escollits per un jurat format per un representat de l’Associació, dos representants d’entitats col•laboradores de la fira i tres visitants escollits a l’atzar. El veredicte es donarà a conèixer avui mateix, a les 6 de la tarda, a la plaça de la Vila. El producte premiat serà acreditat com a producte típic de Sant Esteve.

PROGRAMA ACTIVITATS FIRA COMERÇ

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here