Una corrent heterogènia de persones marxa contra el sistema capitalista i els bancs

Barcelona (ACN).- Milers de persones van sortir al carrer aquest diumenge a la tarda a Barcelona en una protesta contra el sistema capitalista i els bancs, que volia reivindicar la vitalitat del moviment en el segon aniversari del 15-M, que es complirà el proper dimecres.

Una corrent molt heterogènia de gent, que va aplegar persones de totes les edats i procedents de diferents moviments socials, va sortir de la plaça de Catalunya i va acabar el recorregut a l’Arc de Triomf.

La marxa va ser encapçalada per membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i la van tancar un grup de iaioflautes, envoltats de molts altres col·lectius, com membres de les assemblees de barri del 15-M o de la marea groga per l’educació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here