Consensuar uns mínims comuns per a tots els serveis del Baix Llobregat que atenen a persones que pateixen violència masclista, o treballar per visibilitzar aquesta problemàtica en relació a la infància, algunes de les principals conclusions de la Jornada “El treball en xarxa: una eina positiva en matèria de violència masclista”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a jornada va comptar amb la presència de professionals de gairebé tots els àmbits i serveis que intervenen en violència masclista al Baix Llobregat.

El passat mes de febrer va tenir lloc al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, la jornada “El treball en xarxa: una eina positiva en matèria de violència masclista”, una jornada de treball organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el Servei d’Intervenció Especialitzada Baix Llobregat (SIE) de la Generalitat de Catalunya i el Consell de les Dones del Baix Llobregat, on professionals de gairebé tots els àmbits de la comarca que treballen en violència masclista van treballar conjuntament diferents aspectes relacionats amb l’atenció a les persones que pateixen o han patit aquest tipus de violència.

La jornada va servir, entre d’altres coses, per abordar la recuperació positiva en violència masclista, el que es coneix com resiliència, la capacitat que tenen les persones que pateixen o han patit violència masclista de recuperar-se i, a més a més, sortir enfortides d’aquesta experiència.

De les experiències de les professionals assistents a la jornada i de la seva participació activa als grups de treball en que aquesta es va estructurar, s’ha elaborat un document de conclusions amb reflexions i propostes de treball, que s’incorporaran a les línies de treball del Consell de les Dones del Baix Llobregat.

Podeu consultar el document de conclusions clicant aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here