El territori analitzat, que suma a la nostra comarca la ciutat d’Hospitalet, compta actualment amb més de 25.000 empreses, segons dades del darrer informe de conjuntura econòmica de la patronal AEBALL

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l nombre d’empreses a l’Hospitalet i Baix Llobregat s’ha reduït un 17% des de l’inici de la crisi.

Segons el darrer Informe de Conjuntura Econòmica del Fòrum Empresarial del Llobregat, elaborat per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) amb el servei d’estudis de Catalunya Caixa, el nombre de centres de treball que cotitzen a la Seguretat Social s’ha reduït en un 16,8% entre el quart trimestre del 2007 i el quart del 2012.

Per sectors d’activitat, la major pèrdua es dóna en la construcció, on gairebé han desaparegut la meitat de les empreses (49%); seguit de la indústria, on s’ha destruït una quarta part de l’entramat empresarial (25,9%).

L’Hospitalet i el Baix Llobregat van tancar el 2012 amb 25.632 empreses en actiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here