Activitats per difondre els valors de la cooperació, la solidaritat, el comerç just, els drets humans i la pau… Com cada any, les activitats de les 20es. Jornades del Prat Solidari van tractar aquests temes per sensibilitzar a la ciutadania del Prat i difondre els projectes de les entitats que conformen la Comissió del Prat Solidari

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa Solidària ha clos les vintenes jornades del Prat Solidari. L’objectiu principal de l’esdeveniment és mostrar a la ciutadania quina és l’activitat que fan al llarg de l’any totes les entitats que formen part de la comissió El Prat Solidari.

Enguany les associacions han decidit donar tota la recaptació al projecte del Prat amb el Sahara.

Una festa que ha posat el punt i final a una setmana d’activitats com la taula rodona celebrada al Cèntric entorn a la banca ètica, el moderador de la qual va ser l’economista Arcadi Oliveres.

Les jornades es van iniciar amb el Sopar Solidari, que a més de reunir a les entitats i persones solidàries del Prat, va recaptar fons per al projecte d’un àpat diari per als infants de les escoles bressol dels campaments de refugiats saharuís de Tindouf.

El programa va culminar el dia de la Festa del Prat Solidari i del Comerç Just, que aquest any va coincidir amb el Dia Mundial del Comerç Just (11 de maig), una activitat va permetre apropar a la ciutadania als valors i principis del Comerç Just i la Banca Ètica.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here