L’exposició “El mosquit tigre: un veí que ens incomoda” arriba aquest mes a Viladecans i Sant Climent de Llobregat. L’objectiu és sensibilitzar la població en general sobre les mesures preventives per combatre aquest insecte de manera efectiva

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap] a Diputació de Barcelona, des que es va identificar per primera vegada el mosquit tigre en un municipi barceloní l’any 2004, s’ha implicat en el seguiment del problema, apostant per la formació del personal tècnic municipal i per donar suport econòmic i tècnic als municipis per a la publicació de material i la realització d’activitats de caràcter preventiu.

L’objectiu d’aquesta exposició itinerant, adreçada a les escoles i als ciutadans en general, és prendre consciència que les actuacions preventives són essencials per reduir la presència d’aquest insecte al nostre entorn, a més de donar a conèixer les seves característiques morfològiques bàsiques, el seu origen i la seva biologia.

Consta de nou enrotllables plegables, manejables i resistents, i s’acompanya d’una guia que amplia la informació continguda a l’exposició.

Aquest mes de maig l’exposició visitarà els següents municipis del Baix Llobregat: Viladecans, del 16 al 30 de maig, a la Biblioteca municipal (av. Josep Tarradellas, 16) Sant Climent de Llobregat, del 16 al 30 de maig, al Casal de cultura (c/ Pau Casals, 1)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here