Sant Boi es prepara per viure una nova edició de la Festa Major. En aquesta ocasió la cantant i actriu santboiana Dolo Bertrán, veu del grup Pastora, en serà la pregonera. El cantant Álex Ubago, el grup Celtas Cortos, l’orquestra Selvatana i la formació de rumba catalana Sabor de Gràcia són algunes de les propostes adreçades a tots els públics

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]nguany per primera vegada el Centre d’Art Can Castells presenta un programa específic d’activitats: un laboratori d’art amb exposicions als espais LaSaleta i els jardins, on artistes locals realitzaran diverses creacions, i un Mercat d’Art Jove.

Així mateix, els espais museístics reforcen el seu paper, ja que durant aquests dies s’inauguraran les exposicions “De la Terra a l’Univers” i “de Natura Muliebri”, a Can Barraquer i les Termes Romanes respectivament. I una altra de les novetats serà la Festa de les Aigües, que tindrà lloc el dia 20, una activitat familiar amb tallers i jocs al voltant de l’aigua que pretén complementar la tradicional Fira del Joc i l’Aventura.

La Festa Major ha programat una bona dosi de música, tot apostant per la qualitat i la diversió.

El dia 17 el concert i el ball amb l’orquestra Selvatana, a la plaça de l’Ajuntament, i l’actuació de Celtas Cortos, acompanyats dels Partido i els santboians Hermanos Menéndez, a la plaça de l’Agricultura, donaran el tret de sortida als actes. Els amants del pop més actual tenen una cita el dia 18 a la nit al parc de la Muntanyeta amb el cantant Álex Ubago, que ha retornat a la primera línia del l’èxit amb el treball “Mentiras sinceras”.

La nit rumbera de Sabor de Gràcia i Ai Marai, el mateix dia, i l’actuació de Los Marismeños al festival flamenc del dia 19 consolidaran la plaça de l’Agricultura com l’espai més festiu i popular.

També forma part del programa de la festa l’espectacle “Clinc!!”, de la companyia de Pep Bou, una proposta plena de poesia visual i humor per a tots els públics que posarà el punt i final de la Temporada de Teatre el diumenge 19 de maig.

La Festa Major és un esdeveniment que compta amb una important participació. Per primera vegada està previst un “harlem shake”, el dia 20, a la plaça de Catalunya, on tothom està convidat a anar a ballar disfressat. A més, no faltaran el Correfoc, la matinada de grallers, la XXI Trobada Gegantera, la XIX Trobada de Puntaires, la diada castellera, el festival flamenc…

I com marca la tradició el piromusical al parc de la Muntanyeta posarà el fermall d’or als dies de diversió.

PROGRAMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here