Els Museus d’Esplugues s’afegeixen a la Nit dels Museus amb un ‘videomapping’ basat en rajoles modernistes, música en directe i com no, tarot, runes i foc

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a nit del 18 de maig, els astres s’alineen perquè la Nit Esotèrica i la Nit dels Museus coincideixin en temps i espai.

Les espurnes dels Boiets Esquitxafocs i el Toc de Foc de la Bòbila encendran l’acte més esperat de les Festes de Primavera d’Esplugues, a les 21 hores, seguit del correfoc per a adults amb Boc de Biterna, que enfilarà pel carrer Església fins al carrer Montserrat, moment per endinsar-se als jardins de Can Tinturé.

Allà estaran esperant els números, les runes celtes i les tarotistes.

Aniversari de la Nit dels Museus

Com en més de 40 països d’Europa, les portes dels museus de la ciutat també estaran obertes a tothom en la Nit dels Museus. A més, el Museu Can Tinturé compleix 10 anys i ho celebrarà projectant el videomapping “La màgia de les rajoles”, en què les rajoles de mostra exposades al museu cobraran vida i construiran sanefes sobre la façana, gràcies a un efecte òptic ple de color.

Només hi ha dos passis de cinc minuts (23 i 23.30 h.). I al museu veí de “La Rajoleta”, antiga fàbrica Pujol i Bausis, hi haurà una activitat teatralitzada.

Música fins pasada la mitjanit 

La banda sonora d’aquest escenari misteriós la posaran els concerts a la plaça Pare Miquel a partir de les 22.30 hores. D’altra banda, al parc de les Tres Esplugues, Boc de Biterna també tenen un concert preparat, a les 23.30 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here