Aquesta setmana el Parlament ha aprovat la Proposta de Resolució d’ICV-EUiA, amb una esmena d’ERC, que insta al Govern a trobar-se de manera periòdica amb representants de la comarca, per millorar la cooperació institucional i duur a terme el Pacte per la Industrialització, elaborat pel Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Comissió d’Afers Institucionals va aprovar la Proposta de Resolució sobre els mecanismes transversals de negociació amb el Baix Llobregat.

Va ser a proposta d’ICV-EUiA , afegint-hi una esmena d’ERC que va ser transaccionada. Varen votar-hi a favor CIU, ERC, PSC, PP, ICV-EUIA i CUP. En canvi, Ciutadans es va abstenir.

La proposta insta al Govern a establir trobades de treball periòdiques de representació política de la comarca del Baix Llobregat, en què hi siguin presents representants dels departaments de la Generalitat que assegurin la necessària transversalitat administrativa, prioritàriament els d’Ensenyament i d’Empresa i Ocupació.

Aquestes reunions de treball han de suposar un canal de comunicació i de plantejament de propostes en benefici de la comarca entre el Govern de la Generalitat i els alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat, basat en el consens i la cooperació institucional i han de ser una via per analitzar les aportacions dels agents socials i econòmics de la comarca, en especial les incloses en el Pacte per la Industrialització, elaborat pel Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here