Una altra oferta gastronòmica per a promocionar la gastronomia de la ciutat baixllobregatina, després de la ja iniciada “Passaport Gourmet”; que s’allargarà fins al 31 d’octubre d’enguany

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels contínuament busquen fórmules per a promocionar la seva gastronomia.

Després del Passaport “Gourmet” i abans de la 6ª Ruta de la Tapa, els hostelers de Castelldefels ofereixen aquesta guia de “Menú a la teva Mesura”.

La vigència de la promoció d’aquesta campanya que es va iniciar l’1 de maig, serà fins al 31 d’octubre de 2013.

La gran varietat de restaurants amb que conta la ciutat permet confeccionar aquesta àmplia oferta, amb la millor qualitat-preu, i amb un assortiment de diferents menús en un agradable ambient.

S’hi poden conèixer les delícies dels xefs de Castelldefels i els millors fogons, per a això només cal realitzar una reserva prèvia per a confirmar l’oferta i l’aforament de l’establiment.

El “Menú a la teva Mesura” està compost per tres primers plats o entrants a triar, tres segons d’elaboració pròpia i les postres amb begudes (vi de la casa, ½ ampolla per persona, refresc, aigua o similar) i el cafè (IVA inclòs).

Conviden a tothom a realitzar aquest recorregut per a degustar el que l’hostaleria de Castelldefels pot oferir, tot plaer per al paladar.

1 COMENTARI

  1. Hola,
    Podrías enviarme la guía de bares y restaurantes que participan en la ruta de la tapa en Castelldefels?
    Gracias

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here