Això significa que disposen de tots els equipaments necessaris i d’un complet servei de salvament i socorrisme, a més de tenir aigües de qualitat excel•lent. Les platjes baixllobregatines de Gavà , Castelldefels i El Prat han renovat el distintiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l distintiu internacional de Bandera Blava valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, la informació i l’educació ambiental, els serveis i les instal•lacions, i al mateix temps exigeix per a les platges una qualitat de l’aigua excel•lent.

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental) és l’encarregada de designar quines platjes obtenen aquesta distinció.

El tram equipat de la platja del Prat, (davant la pineda de Can Camins, entre l’inici del passeig de la platja i el CRAM), ha renovat per a un any més el distintiu de Bandera Blava que fa dos anys va aconseguir per primera vegada, així com Gavà.

Per la seva banda, Castelldefels també renova aquesta distinció que va aconseguir l’any 2010.

La bandera blava onejarà en 90 platges catalanes aquest estiu, tres més que l’any passat

Tarragona en guanya una i rep 38 banderes blaves mentre que Girona manté les 28 de l’any passat i Barcelona passa de 22 a 24.

La bandera blava onejarà en 90 platges catalanes aquest estiu, el que representa tres banderes més que l’any passat quan la comunitat catalana en va rebre 87, segons ha anunciat aquest dijous l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

La demarcació que més distincions ha rebut ha estat novament Tarragona amb 38, en guanya 1, seguida de Girona que manté les 28 del 2012 mentre que Barcelona passa de 22 banderes blaves a 24.

Per al president de l’ADEAC, José Ramon Sánchez, les platges catalanes gaudeixen de “bona salut” i els atorga “un notable alt”.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here