Les celebracions van arrencar divendres al vespre i s’allargaran fins avui a la nit. La Festa Major de Castellví de Rosanes va arrencar un programa que incorpora dues novetats importants: la mostra agrícola de productes locals i la primera trobada de grups de percussió del Baix Llobregat Nord que acull el municipi. Ambdues activitats es desenvoluparan durant el matí d’avui

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa Major, però, no ha deixat de banda les activitats més tradicionals, i que ja són un emblema de les celebracions, com el sopar de germanor, el ball de festa, la nit jove o el correfoc. Des de la regidoria de Festes, el seu responsable, Sergi Farré, animava “tots els veïns i veïnes, i la gent de la rodalia que es vulgui acostar, a gaudir de les activitats que s’han programat, algunes d’elles amb la col—laboració de diferents entitats del municipi, a les quals vull donar les gràcies”.

Enguany, a més, es pot contribuir a l’àlbum virtual de la Festa Major amb l’etiqueta de Twitter #FMCASTELLVI2013.

El matí de d’avui començarà amb un torneig de petanca a les pistes del Taió (zona de lleure Dra. Boada), i seguirà amb les dues principals novetats de la Festa Major: la mostra agrícola i la trobada de grups de percussió del Baix Llobregat Nord.

Ambdues propostes arrencaran a les 10 del matí a la plaça del poble. A la mostra agrícola, que s’allargarà fins les 14 hores, s’hi podran conèixer els productes agraris i agroalimentaris del municipi de la mà dels pagesos i dels diferents productors. Paral·—lelament, hi haurà una mostra d’entitats i un espai solidari i els infants tindran l’oportunitat de passejar en poni.

Pel que fa a la trobada de percussió, hi ha prevista l’assistència d’un centenar de persones de la mà dels grups de percussió Arritmi-k (Abrera), Batuco (Esparreguera), Diablots de l’Esbart (Olesa), Diables de Sant Andreu de la Barca (Sant Andreu) i Martukada (Martorell). La trobada de grups de percussió s’allargarà fins les 12 del migdia.

A les 13.30 hores, per tancar el matí, es farà una ballada de sardanes acompanyada d’un vermut, també a la plaça del poble. La tarda del diumenge començarà amb teatre, de la mà del Grup de teatre amateur del CCR que posarà en escena la comèdia ‘Ai, Pare, perdoneu-me!’ i la Festa Major es clourà, com és habitual, amb el correfoc de la mà dels Diables de Sant Andreu de la Barca a partir de les 21.30 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here