Avui finalitza la Festa Major de Castellví amb una mostra agrícola i la trobada de percussió del Baix Llobregat Nord

Avui finalitza la Festa Major de Castellví amb una mostra agrícola i la trobada de percussió del Baix Llobregat Nord

Les celebracions van arrencar divendres al vespre i s’allargaran fins avui a la nit. La Festa Major de Castellví de Rosanes va arrencar un programa que incorpora dues novetats importants: la mostra agrícola de productes locals i la primera trobada de grups de percussió del Baix Llobregat Nord que acull el municipi. Ambdues activitats es desenvoluparan durant el matí d’avui

La Festa Major, però, no ha deixat de banda les activitats més tradicionals, i que ja són un emblema de les celebracions, com el sopar de germanor, el ball de festa, la nit jove o el correfoc. Des de la regidoria de Festes, el seu responsable, Sergi Farré, animava “tots els veïns i veïnes, i la gent de la rodalia que es vulgui acostar, a gaudir de les activitats que s’han programat, algunes d’elles amb la col—laboració de diferents entitats del municipi, a les quals vull donar les gràcies”.

Enguany, a més, es pot contribuir a l’àlbum virtual de la Festa Major amb l’etiqueta de Twitter #FMCASTELLVI2013.

El matí de d’avui començarà amb un torneig de petanca a les pistes del Taió (zona de lleure Dra. Boada), i seguirà amb les dues principals novetats de la Festa Major: la mostra agrícola i la trobada de grups de percussió del Baix Llobregat Nord.

Ambdues propostes arrencaran a les 10 del matí a la plaça del poble. A la mostra agrícola, que s’allargarà fins les 14 hores, s’hi podran conèixer els productes agraris i agroalimentaris del municipi de la mà dels pagesos i dels diferents productors. Paral·—lelament, hi haurà una mostra d’entitats i un espai solidari i els infants tindran l’oportunitat de passejar en poni.

Pel que fa a la trobada de percussió, hi ha prevista l’assistència d’un centenar de persones de la mà dels grups de percussió Arritmi-k (Abrera), Batuco (Esparreguera), Diablots de l’Esbart (Olesa), Diables de Sant Andreu de la Barca (Sant Andreu) i Martukada (Martorell). La trobada de grups de percussió s’allargarà fins les 12 del migdia.

A les 13.30 hores, per tancar el matí, es farà una ballada de sardanes acompanyada d’un vermut, també a la plaça del poble. La tarda del diumenge començarà amb teatre, de la mà del Grup de teatre amateur del CCR que posarà en escena la comèdia ‘Ai, Pare, perdoneu-me!’ i la Festa Major es clourà, com és habitual, amb el correfoc de la mà dels Diables de Sant Andreu de la Barca a partir de les 21.30 hores.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt