Catalunya lidera aquest projecte, cofinançat amb fons europeus, que es troba en fase de industrialització per poder comercialitzar el prototip tant a plantes de compostatge com en l’àmbit domèstic

Torrelles de Llobregat (ACN).- L’empresa catalana d’enginyeria IRIS ha desenvolupat juntament amb la UPC, l’Agència de Residus i l’Associació de Plantes de Compostatge de Catalunya i fins a un total de setze socis públics i privats de nou països europeus un nou sistema intel·ligent per controlar de forma remota els processos de compostatge dels residus orgànics.

El projecte, anomenat Compoball, és pioner al món i ha estat presentat aquest divendres a la planta de compostatge de Torrelles de Llobregat, després de tres intensos anys de feina en recerca i innovació.

El prototip, cofinançat per fons europeus, es troba en fase d’industrialització per poder-lo comercialitzar tant a plantes de compostatge com en l’àmbit domèstic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here