El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve,va inaugurar ahir al migdia la 37a exposició de la Cirera de Sant Climent de Llobregat -que finalitza avui-, acompanyat per l’alcalde, Isidre Sierra, el president de l’ACM, Miquel Buch, i el delegat de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, entre d’altres representants municipals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés de signar al Llibre d’Honor, Salvador Esteve va visitar l’exposició de quadres de l’entitat Pinzellades al Casal de Cultura. Posteriorment, es va trasladar al recinte firal on va tenir lloc l’acte oficial d’inauguració de l’Exposició de cireres i els parlaments.

El president de la Diputació de Barcelona va reiterar el suport de la corporació als municipis i ha felicitat als organitzadors de la fira perquè, va dir, “heu sabut posar aquest producte a l’aparador del món”. Esteve va afegir que “la cirera de Sant Climent és un clar exemple dels productes de proximitat”.

Per la seva part, l’alcalde de Sant Climent, Isidre Sierra va agaraïr el suport de totes les entitats locals, de tots els grups polítics municipals i de la Diputació de Barcelona per fer possible aquesta trenta-setena fira. “Estem en uns moments molt difícils però no volem perdre la nostra essència ni la nostra identitat”, va afirmar Sierra, que va recordar que “fa quaranta anys tots aquests terrenys havien de ser un gran cementiri”.

Durant l’acte, l’equip de govern municipal va fer un reconeixement al jove dissenyador del logotip de la fira d’enguany, Òscar Medina, fill de Sant Climent de Llobregat.

El president de la Diputació de Barcelona va acabar la seva estada a Sant Climent de Llobregat amb una passejada per les diferents parades de cireres i pels estands que les entitats locals i comarcals han muntat a la fira, que finalitza avui.

 

Foto titular: Extreta de la página web de la Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here