El club The Maniac Cycling, organitzador de l’esdeveniment del proper dissabte 1 de juny, destinarà els fons recaptats a l’ONG Acció contra la Fam . Totes aquelles persones que hi vulguin participar ho podran fer amb una masterclass d’outdoor cycling, zumba i altres activitats solidàries

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]sport i solidaritat es donaran la mà en un gran esdeveniment el proper dissabte 1 de juny a la plaça de les Palmeres de Castelldefels; la festa Mil Somriures contra la Fam.

Durant tota la tarda, el club esportiu The Maniac Cycling ha organitzat activitats que pretenen contribuir a la lluita contra la desnutrició infantil, així com generar consciència entre la població de la importància de donar solucions sostenibles a aquesta problemàtica. I és que en un món on es produeixen aliments per al doble de la població mundial, gairebé 1.000 milions de persones pateixen fam, i 6800 nens i nenes moren cada dia a causa de la desnutrició.

A partir de les cinc, el Club Esportiu Gran Via Mar, que s’ha sumat a l’acte, realitzarà una Masterclass de Zumba, combinació d’exercicis de tonificació i passos de balls llatins. A les sis de la tarda els més menuts podran gaudir de l’animació infantil que durà a terme el grup de teatre Diviertt i, a partir de les set i fins a les deu de la nit, gran Masterclas d’Outdoor Cycling, amb el Club Esportiu The Maniac Cycling.

Tots aquells que vulguin posar el seu granet de sorra i pujar a una bicicleta, es poden inscriure a través de la pàgina web www.themaniaccycling.com. Tota la recaptació de la festa Mil Somriures es destinarà a la Fundació Acció contra la Fam que lluita per eradicar la fam al món combatent la desnutrició, fomentant la seguretat alimentària i l’accés a l’aigua, sanejament i salut a més de 40 països.

Aquells que no puguin pedalar contra la fam però, tindran altres maneres d’involucrar-se en la festa, per exemple, patrocinant algun dels esportistes o participant als sortejos que es faran durant la tarda, on destaquen dues bicicletes BTT.

La festa compta amb la col·laboració del Club Esportiu Gran Via Mar, Club de Tenis Andrés Gimeno, Gimnàs Dual, Restaurant El Balandro, Grup de teatre Diviertt, Ràdio Castelldefels, la Voz de Castelldefels, Radio Marca Barcelona, Sport 360, Bielca, Camisetas Hércules, Zurich, Temple Consultores de Seguros S.L.U, Castelldefels Activa i, amb el suport de l’ajuntament de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here