[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]V[/dropcap]iladecans ha rebut la bona notícia que una gran empresa –Neinver– invertirà 80 milions d’euros en la creació un gran centre comercial especialitzat en la venda outlet. La iniciativa suposarà la creació d’un miler de llocs de feina i la generació de riquesa per a la ciutat.

El fet de rebre positivament aquesta notícia no impideix que l’Ajuntament segueixi apostant i donant suport al comerç tradicional. Per a l’Ajuntament, el comerç local és un sector d’activitat econòmica representatiu de la ciutat, i un element clau que articula i cohesiona els nostres carrers i que potencia el dinamisme de les ciutats. Per això, la nostra aposta continuarà sent l’establiment de línies d’actuació que afavoreixin la consolidació del comerç de proximitat i la generació de nous projectes comercials als nostres carrers.

Viladecans, arran de la implementació d’aquesta nova activitat econòmica, enfortirà la seva marca, a la vegada que incrementarà el seu posicionament per a l’atracció de visitants i turistes. Per tant, hem d’impulsar i aprofitar totes les sinergies que apareixeran i establir actuacions que creïn relacions entre la zona d’oulet, vinculada urbanísticament  a la zona urbana, i el centre de la ciutat.

Vincles amb diferents àmbits i sectors, com el de la restauració, el cultural o patrimonial… Vincles que aconseguiran que els visitants tinguin opcions diferents per complementar la seva estada a la ciutat i que, per tant, puguin gaudir d’altres activitats o trobar també altres propostes i ofertes comercials.

Des de l’Ajuntament liderarem aquest procés amb la col•laboració i el treball conjunt dels diferents agents i, molt especialment, de l’associacionisme comercial. Concretarem línies d’actuacions relacionades amb els espais urbans i els plans de dinamització, amb l’objectiu de dissenyar un full de ruta que ens ajudi a enfortir el comerç de proximitat  minimitzant febleses i aprofitant les noves oportunitats.

Ho farem perquè volem que el comerç de proximitat continuï sent un valor de la nostra ciutat.

 

Carme C. Gimeno Berne, Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here