El Baix Llobregat ofereix nous descomptes en l’oferta turística d’estiu per potenciar l’atractiu turístic de la comarca

El Baix Llobregat ofereix nous descomptes en l’oferta turística d’estiu per potenciar l’atractiu turístic de la comarca

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat promou novament una oferta d’oci i lleure per aquest estiu per gaudir dels atractius turístics de la comarca. Les activitats pensades per a les famílies, amb descomptes i promocions, rutes, propostes gastronòmiques i les platges són els plats forts d’aquesta temporada estiuenca

Tot pensant en les activitats per fer en família, el Consorci ha decidit reeditar els cupons de descomptes. Als llocs de visita que es proposen, s’hi afegeix aquest any l’itinerari “Jujol” a Sant Joan Despí, un passeig i visita a la torre de la Creu, Can Negre, la casa Xerra-Xaus, la torre Jujol, l’Església Parroquial de Sant Joan Baptista i la Casa Rovira. Aquesta és l’oferta completa:

 • La colònia Güell-Cripta de Gaudí
 • El canal olímpic de Catalunya
 • Els espais naturals del Delta del Llobregat
 • El Museu de Sant Boi
 • El Parc Arqueològic Mines de Gavà
 • Les coves del Salnitre de Collbató
 • Catalunya en Miniatura
 • El Museu d’Esplugues (“El fang del modernisme”)
 • El Museu de les Aigües (Agbar)

Disposeu de tota la informació sobre les propostes per a famílies i els llocs de visita en aquesta pàgina: Turisme del Baix Llobregat. Si esteu interessats en sol·licitar un cupó o descarregar-lo en línia podeu entrar a www.turismebaixllobregat.com/cupons.

L’oferta gastronòmica

Per la gastronomia es coneix també als pobles. El Baix Llobregat és una comarca on es conreen productes autòctons i s’elabora una cuina pròpia; un petit territori en què el Consorci de Turisme, el Parc Agrari i els gremis d’hostaleria de la comarca sumen esforços i fan accions conjuntes per promoure una oferta gastronòmica en què es destaca la qualitat dels productes a través del segell “Producte fresc del Parc Agrari”. Fruites i verdures procedents del Parc Agrari, que és l’horta barcelonina.

A més, els restauradors de la comarca són protagonistes de diverses iniciatives gastronòmiques que potencien el valor dels productes conreats a la comarca. Una d’aquestes accions –“Els sabors de l’Horta del Baix Llobregat”- proposa als visitants una cuina elaborada amb productes del Parc Agrari: de proximitat i de temporada.

La campanya gastronòmica recull l’oferta dels restauradors de la comarca amb una cuina de productes “Km 0”. Com a novetat aquest estiu, es farà un sorteig per a dues persones d’un menú “Km 0”. Cliqueu en aquest enllaç per conèixer la campanya “Sabors de l’Horta”. Per inscriure-vos en el sorteig, ompliu el següent formulari.

Ruta en bicicleta o cotxe elèctric

Hi ha d’altres propostes per descobrir o revisitar la comarca: Ho podeu fer tot pedalant o bé en un vehicle elèctric. Els amants de la bicicleta poden recórrer la comarca de banda a banda amb una BTT amb el circuit “Pedals Barcelona”, una ruta que transcorre per l’anella verda de Barcelona i en gran part pel Baix Llobregat. Es pot fer a poc a poc, si es vol.

El circuit té una longitud de 243 quilòmetres tot creuant els parcs naturals del Garraf, Collserola, Montserrat i el Penedès. “Pedals Barcelona” també ofereix la possibilitat de reservar l’allotjament en hotels de la comarca i fer la ruta en diversos dies. Vegeu tota la informació a “Pedals Barcelona”.

I pels que s’estimen més visitar la comarca amb l’ajut del cotxe, aquest estiu hi ha una proposta diferent: amb vehicles elèctrics. L’operador, l’empresa Enisola, ha planificat tres rutes:

 • Corbera de Llobregat – Gelida (amb pausa per dinar en el restaurant CAN FISA de Corbera)
 • Molins de Rei – Parc de Collserola – Vallvidrera – Tibidabo – Barcelona
 • Sitges – Parc Garraf

Són sortides amb vehicles elèctrics del tipus Tazzari Zero, com el model que podeu veure a la fotografia, entre els quals també n’hi ha de descapotables. A partir de l’1 de juny de 2013 ja es poden reservar les activitats a través del web de l’empresa operadora Enisola.

Pel que fa a les platges, Castelldefels, Gavà, el Prat i Viladecans es preparen per a l’inici de la temporada, tot posant a punt els serveis i la seva oferta d’activitats. Hi trobareu tota la informació en el web de Turisme del Baix Llobregat.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt