La  rambla de les Bòbiles s’omplirà de comerciants, medievals, caves, vins i gastronomia, els dissabte i diumenge 1 i 2 de juny

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]res fires en una. La Fira organitzada per l’associació de comerciants i empresaris “Nou Martorell” es  fa més gran. Contra la crisi, la junta ha treballat  per enfortir la Fira i completar-la, a més de comerços i medievals, amb la Fira enograstronòmica.

Durant el proper cap de setmana es celebrarà  a la rambla de les Bòbiles la 8a Fira del Comerç al carrer, la 4a Fira Medieval i la 1a de Vins, Caves i Gastronomia.

Aquesta darrera proposta és la principal novetat. En  aquest espai “es podran degustar vins i caves de DO i la millor gastronomia local”  destaca  Marc Casasayas, president de l’associació Nou Martorell.

Aquest any hi haurà més  activitats i participació. Per una banda, els botiguers  i els medievals ompliran tota la rambla amb els estands, productes i més de 60 mercaders i actors. Per l’altra, se serviran degustacions a la fira enogastronòmica. També hi  haurà inflables infantils i sorpreses.

Després  de  l’èxit  de  visitants  dels  últims  anys,  els  comerciants tornen a exposar tant dissabte com diumenge.

Activitats paral·leles

El  dissabte  està  prevista  la  inauguració  de  la  Fira  a  les  12  h  amb  un  cercavila  espectacle i pregó.

A les 12.45 h, hi haurà una demostració de vol d’aus rapinyaires.

A les 13.30 h titelles amb “El  fabricant de  forats”.

A les 16 h, cercavila musical i a  les 19 h escarni d’esclaus.

A les 19.30 h, demostració de vol amb les aus. Més tard, a  les 20 h la cercavila nocturn, i a les 21 h “Bocanades de  foc” i piroctenia de baixa  intensitat.

El diumenge a les 12 h cercavila matinal i pregó; a les 12.45 h la demostració de vol  amb  les  aus.

A  les  13.30  h  titelles  amb  el  “El  fabricant  de  forats”.  A la  tarda,  cercavila musical, a les 18 h.

Més tard, a les 19 h, escarni d’esclaus, i a les 19.30 h la  demostració  de  vol  amb  les  aus  rapinyaires.

Per  últim,  a  les  20.45  h  cercavila nocturn com a cloenda de la Fira.  Com  de  costum,  hi  haurà  la  caravana  de  ponis  pels  més  petits,  músics,  i  altres  sorpreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here