La pel·lícula s’estrenarà demà a aquest cinema de Sant Feliu. José Coronado i Maria Molins, són els protagonistes d’aquest film d’intriga i escacs

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]B[/dropcap]asada en el best-seller “Querido Caín” d’Ignacio García-Valiño, “Fill de Caín” és un thriller psicològic on gairebé tothom té secrets, i els secrets no revelats tard o d’hora es transformen en mentides.

Un film del director novell Jesús Monllaó, nominat al Goya al millor curt de ficció per “La mirada obliqua” (2001), que tracta la difícil qüestió de quèpassa quan uns pares perden tot el control sobre el seu primogènit.

Es tracta d’una producción quasi 100% catalana i rodada de forma bilingüe, alguns actors parlen en català i altres en castellà.

Sinopsi

Nico Albert és un adolescent de caràcter peculiar, intel·ligència excepcional i una única obsessió: els escacs. Carlos i Coral, preocupats per l’estranya actitud del seu fill, decideixen contractar el psicòleg infantil Julio Beltrán.

A través de la teràpia i de l’afició comuna als escacs, Julio s’endinsarà en l’inquietant món de Nico i en la tensa i complexa relació que manté amb el seu pare.

Descobrir la veritable raó d’aquesta hostilitat serà l’única opció per evitar que l’essència del mal acabi dominant les seves vides.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here