Manuel Rosillo, reelegit president de la Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL)

Manuel Rosillo, reelegit president de la Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL)

UPMBALL va celebrar aquesta setmana una Assemblea General i unes eleccions, d’on va sortir reelegit com a President, Manuel Rosillo López, que porta ja vint anys al front de la patronal, i va manifestar la seva intenció de “continuar amb l’actual línia de treball adreçada a la innovació, la competitivitat, i l’eficiència”

Rosillo, Enginyer de 57 anys, compta amb una trajectòria de més de 30 anys com a empresari metal·lúrgic, ram en el qual ha liderat diverses companyies, sobretot en el sector de l’electrònica i l’R+D Tecnològica. És expert en temes de formació, principalment formació professional.

Actualment és soci i conseller de Savia Energia y Mantenimiento S.A., vocal del comitè executiu de la patronal catalana Foment del Treball, president de la Comissió d’Educació i Formació Professional de la mateixa entitat, membre de la Comissió de Formació de la CEOE , president de l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) i Vicepresident de FEPIME.

D’altra banda, al desembre del 2012 va ser nomenat vicepresident primer de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), màxim òrgan de representació de les empreses del metall de Barcelona i una de les organitzacions patronals de major pes de Catalunya.

Aquesta setmana, a l’Assemblea s’han explicat les activitats i les gestions realitzades durant l’any, l’estat dels comptes i s’ha presentat la memòria anual de l’entitat que reflexa els esforços diaris per oferir un millor serveis als associats.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt