El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre les tres organitzacions per promocionar les activitats, espais i altres productes relacionats amb l’accessibilitat a l’espai Catalunya en Miniatura, ubicat al Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l president d’FGC, Enric Ticó, el conseller delegat de Soler i Sauret, Joan Soler i la directora de Catalunya en Miniatura, Conxa de Lucas, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament en la promoció de les activitats i espais relacionats amb el circuit de maquetes a escala Catalunya en Miniatura, ubicat a Torrelles de Llobregat.

En aquest sentit, a partir de l’1 de juny i fins al 31 d’octubre, es comercialitzarà el títol de transport “Combinat Tot Catalunya en Miniatura” que inclourà, per 16€ els adults i 12€ els infants: un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Sant Vicenç dels Horts des de qualsevol punt de la línia Llobregat-Anoia d’FGC, un bitllet d’anada i tornada de Soler i Sauret des de l’estació de Sant Vicenç dels Horts a Catalunya en Miniatura i un tiquet d’entrada a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura.

De juny a octubre el servei es prestarà dissabtes, diumenges i festius; durant l’agost el servei funcionarà tots els dies.

El conveni també estableix de quina manera FGC donarà suport a la promoció de l’accés al circuit. En aquest sentit, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya incorporarà l’accés al recinte en el seu catàleg de productes d’oci, farà promoció al seu web corporatiu i a les seves instal·lacions, així com cedirà els seus suports publicitaris en funció dels objectius del conveni.

Per la seva banda, Soler i Sauret promocionarà el bitllet combinat en totes les seves guies, fulletons i espais de promoció turística i social, mentre que Catalunya en Miniatura recomanarà en totes les seves accions promocionals el combinat FGC – Soler i Sauret per arribar al recinte.

Què és Catalunya en Miniatura?

Un espai on trobaràs l’únic Circuit de maquetes a escala de Catalunya, declarat d’Interès Turístic Nacional, que es va crear per donar a conèixer a tota la família els monuments i edificis més representatius de les terres catalanes.

També podràs gaudir del Bosc Animat, un bosc d’aventures per a grans i petits on perdre’s entre els arbres, escalar un tronc de pi o penjar-se d’una tirolina és possible.

Però això no acaba aquí. El parc també disposa de molts altres serveis per passar un gran dia: Zona de pícnic, bar, restaurant, tren, amfiteatre, parc infantil… i per no oblidar aquesta experiència, una botiga de records.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here