Enguany a la pista poliesportiva de Can Roca. La cita anual de l’esport local tindrà lloc el proper 14 de juny a les 20 hores, amb entrada gratuïta

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]astelldefels celebra el pròxim 14 de juny (20 h) la XIV Nit de l’Esport, la tradicional trobada de l’esport de la ciutat en què es premien els millors esportistes i equips de la temporada.

La festa de l’esport local presenta enguany dues novetats importants: serà per primera vegada totalment gratuïta i es celebrerá a la pista poliesportiva de Can Roca. El conveni subscrit l’any 2000 entre el Patronat Municipal d’Esports i el diari La Voz de Castelldefels, permet fer una festa diferent que comptarà amb la participació del grup teatral Paranoia i que oferirà nombroses sorpreses.

L’accés a la gala serà gratuït, tot i que aquelles persones que vulguin assistir, hauran de comunicar al Patronat d’Esports a través de les entitats esportives de la ciutat.

En aquesta edició, s’espera la màxima participació d’entitats amb motiu de ser, Castelldefels, Ciutat Europea de l’Esport, Capital del Bàsquet Català i Destinació Esportiva Turística, segons paraules del Regidor d’Esports Xavier Amate, que afegeix que “hem de potenciar als esportistes , a les entitats ia tots els dirigents que fan possible que el màxim talent dels ciutadans es manifesti per mitjà de l’esport”.

Totes les entitats de la ciutat van poder presentar les candidatures dels seus esportistes fins al 31 de maig al Patronat d’Esports. El dia 7 de juny les mateixes entitats hauran de determinar la terna en cada categoria i, finalment, el jurat decidirà el Millor Esportista i Millor Club en cada apartat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here