Consistirà en una caminada des de Cornellà fins a Sant Feliu, promoguda per CCOO del Baix Llobregat i oberta a tota la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]emà, 4 de juny, CCOO del Baix Llobregat organitza una “Marxa contra l’atur i la precarietat i pel dret a la Negociació Col·lectiva” oberta a la participació de tota la ciutadania. En aquesta Marxa participaran associacions de persones aturades del Baix Llobregat.

El trajecte serà sortint de la seu de CCOO a Cornellà a les 8.30h del matí i finalitzarà a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat a les 12:30h aproximadament.

En la Marxa, que travessa Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, es faran microassemblees a empreses en conflicte situades al recorregut, amb la participació de les seves Seccions Sindicals i el míting final amb el secretari general de CCOO Nacional de Catalunya, en Joan Carles Gallego (que participarà activament en la Marxa).

D’aquesta forma, CCOO del Baix Llobregat se suma a la mobilització de la Setmana de Lluita de la Confederació Europa de Sindicats, per exigir que s’acabi amb l’austeritat i reclamar un projecte de refundació democràtica i social a Europa.

Segons fonts del sindicat, CCOO del Baix Llobregat vol demostrar d’aquesta manera que “continuem lluitant, que si estem units no hi cap la resignació i que aquesta reivindicació no és d’uns pocs, és de tothom, de la classe treballadora en actiu o en atur i de la defensa dels drets de ciutadania”.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here