Neix l’associació “Lletraferits de Sant Boi”

Neix l’associació “Lletraferits de Sant Boi”

Des d’aquest mes de maig, Sant Boi compta amb una nova entitat, “Lletraferits de Sant Boi”, que neix gràcies a la iniciativa de vuit escriptors i escriptores de la Vila, amb l’objectiu principal de fomentar la cultura i la lectura en totes les seves manifestacions

Els socis i les sòcies que han signat l’acta fundacional, van presentar recentment el projecte a l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, qui va manifestar la seva satisfacció davant d’aquesta iniciativa, especialmente en la conjuntura actual, en què la cultura literària no travessa precissament pel seu millor moment.

“Lletraferits de Sant Boi” s’ha posat a treballar d’immediat i, en aquests moments, està a punt de treure a la llum la seva primera acció: el concurs de relats breus ‘Missatge dins d’una ampolla’, que premiarà els millors missatges per a l’eternitat amb diversos obsequis aportats pel teixit comercial local. Les dades i dates del concurs es publicaran en breu i es preveu que l’activitat principal es pugui fer coincidir amb els actes commemoratius de la propera Diada Nacional de Catalunya.

Més informació a: http://lletraferitsdesantboi.wordpress.com/

 

Comentaris (1)

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt