L’objectiu és sensibilitzar la població en general sobre les mesures preventives per combatre aquest insecte de manera efectiva. L’exposició será a Abrera fins el 17 de juny, al vestíbul de la Casa de Cultura

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es que es va identificar per primera vegada el mosquit tigre en un municipi barceloní l’any 2004, la Diputació de Barcelona s’ha implicat en el seguiment del problema, apostant per la formació del personal tècnic municipal i per donar suport econòmic i tècnic als municipis per a la publicació de material i la realització d’activitats de caràcter preventiu.

L’objectiu d’aquesta exposició itinerant, adreçada a les escoles i als ciutadans en general, és prendre consciència que les actuacions preventives són essencials per reduir la presència d’aquest insecte al nostre entorn, a més de donar-ne a conèixer les característiques morfològiques bàsiques, l’origen i la biologia.

Consta de nou enrotllables plegables, manejables i resistents, i s’acompanya d’una guia que amplia la informació continguda a l’exposició.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here