Aquesta iniciativa, impulsada pel Parc Agrari del Baix Llobregat, promou el consum de productes de proximitat, frescos i de qualitat.  Es farà de manera conjunta entre Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, el Consell Comarcal i l’Àrea Metropolitana de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ra fa un any, pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat van decidir oferir les seves fruites i verdures recuperant els mercats de pagès a diverses ciutats, a les que se sumen ara Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern conjuntament.

Així, a partir del proper 9 de juny, cada diumenge, de 10.30 h a 14 h, al parc de Torreblanca (plaça de la Torre, accés pel carrer Torreblanca, Sant Joan Despí) s’organitzarà aquesta mostra agrícola en què el comprador recupera el contacte directe amb la persona que ha cultivat el producte que està adquirint: fresc i de proximitat.

El Mercat de Pagès del Parc Agrari és un espai de trobada entre els pagesos del Baix Llobregat i els consumidors, una iniciativa que respon a la voluntat de mantenir i promoure una agricultura local i de temporada.

Inicialment, aquesta prova pilot en què també hi participen l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, es farà durant sis mesos amb l’objectiu de consolidar l’experiència i que pugui tenir continuïtat.

Diumenge, 9 de juny

Coincidint amb la inauguració del mercat, d’11 a 14 h es faran diversos tallers per adults i infants sobre com aprendre a plantar una pebrotera, un de consum responsable i un altre d’elaboració de compota de cireres del Baix Llobregat.

Trobareu més informació del mercat de pagès al web www.elcampacasa.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here