Joan Barrera, el nou Síndic de Greuges de Cornellà, es va presentar a la ciutadania dimecres, i ocupa el càrrec des del dia 1 d’aquest mes. Així, Frederic Prieto, el primer Síndic de Greuges Municipal de Cornellà, s’ha acomiadat de la Sindicatura de Greugues de Cornellà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]oan Barrera Riba és veí de Cornellà, llicenciat en periodisme i història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en nombrosos mitjans de comunicació, entre els quals destaca l’Agència EFE, TV3 i el Periódico de Catalunya.

Precisament, en aquest diari ha treballat 19 anys com a cap de la secció de Política. Actualment, és secretari tècnic en la Taula sectorial de Mitjans de Comunicació i periodista freelance.

Barrera, també ha estat presentat oficialment, a la resta de treballadors de l’Ajuntament i a les entitats locals.

Frederic Prieto s’acomiada de la Sindicatura de Greugues de Cornellà

Frederic Prieto, el primer Síndic de Greuges Municipal de Cornellà, ha estat substituït pel periodista cornellanenc Joan Barrera. Prieto, ja és oficialment l’ex defensor dels cornellanencs i cornellanenques, i per tant, comença una nova etapa personal.

En la seva feina com a Síndic, Prieto ha destacat per la seva defensa a l’accés a l’habitatge digne.

Prieto va ser nomenat Síndic de Greuges el març del 2008 i durant aquests cinc anys de nomenament ha estat cabdal per introduir la figura del Defensor local entre la nostra ciutadania.

Des de la seva oficina, situada al Centre Cultural Joan Garcia Nieto, ha atès prop de 3000 persones. També ha organitzat les jornades locals dels Drets Humans, que ja arriben a la seva cinquena edició.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here