El passat dijous  Sant Just Desvern va acollir la 25a reunió ordinària de la Central de Serveis Tècnics de la Xarxa d’Arxius Municipals.  Més d’una cinquantena d’arxivers d’arreu de Catalunya van assistir-hi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’acte va començar a les 10 del matí amb la benvinguda per part d’Anna Torrella, regidora de Serveis Generals i Hisenda Pública de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Es va fer la presentació del resum d’activitats dels tècnics d’arxiu de l’any 2012 i un seguiment dels principals programes per a aquest any 2013.

A la jornada també es va exposar l’experiència de la transformació de la documentació econòmica de la sèrie de manaments de pagament en suport digital i la seva incorporació a l’arxiu (2008-2013).  Els ponents d’aquesta experiència que s’ha dut a terme a Sant Just Desvern van ser Pere Galido, cap del Servei d’Informàtica de l’ajuntament de Sant Just Desvern i Jordi Amigó, responsable de l’arxiu municipal.

Posteriorment, a les 13 h, es va fer una visita per un dels edificis més singulars de Sant Just Desvern, el Walden-7, on viuen un miler de persones  i que va ser construït gairebé fa 40 anys per l’arquitecte i veí, Ricardo Bofill.

Aquesta jornada s’emmarca dins dels actes previstos amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius que se celebra del 3 al 9 de juny.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here