La Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, se celebra enguany del 24 al 30 de juny

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] partir d’aquest cap de setmana, però, i al llarg dels mesos de juny i juliol, 85 ens locals han organitzat o organitzaran activitats (exposicions, tallers, xerrades…) amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible té com a objectius presentar les activitats dedicades a l’eficiència energètica i les energies renovables, difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques de la UE i els objectius climàtics.

Els municipis signants del Pacte d’alcaldes per una Energia Sostenible Local es van comprometre a organitzar anualment un acte de sensibilització sobre energia.

Per assolir aquest compromís, l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), la Diputació de Barcelona – des dels àmbits de Medi Ambient i de Consum –, coordinats per la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, presenten una oferta conjunta de recursos de sensibilització de suport als ens locals perquè puguin desenvolupar activitats en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.

Així, per exemple, a aquest cap de setmana es van programar activitats a la ciutat baixllobregatina de Gavà (jocs i tallers al matí de dissabte).

Per a més informació de tots els municipis que faran activitats i de tots els actes relacionats us podeu adreçar al següent enllaç:http://www.diba.cat/xarxasost/setmanaenergia. També podeu fer-ne seguiment a través de les xarxes socials de (Youtube,Facebook Twitter).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here