La novetat d’aquesta edició va ser la celebració de la 1a Fira Gastronòmica organitzada per les parades del Mercat de Sant Jordi. També es van celebrar diverses activitats complementàries com la 2a Shopping Night, el Mercat de Pagès i la 2a Cycle Chic

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a gran novetat d’aquesta edició dels Dies Bojos va ser la 1a Fira Gastronòmica. Des del 7 de maig, les parades del Mercat de Sant Jordi van van vendre tiquets a 5 euros bescanviables durant el dia 7 de juny, de 19 a 23 hores, per 5 degustacions elaborades per cada parada i 2 begudes.

La 2a edició de la Shopping Night es va fer el mateix 7 de juny. Les botigues participants vanr estar obertes fins a les 10 del vespre. Els comerciants van organitzar activitats d’animació en diferents punts del municipi: música en directe, desfilades de moda, degustacions i un concert de final de festa el 8 de juny al parc de la Muntanyeta (patrocinat pels restaurants Degusta Sant Boi). També es va fer la 2a edició de la Cycle Chic (plaça del Mercat Vell), la passejada urbana en bicicleta per gaudir amb estil de la ciutat.

Ofertes i promocions del comerç

Els comerços associats a Sant Boi una Gran Botiga i El Carrer, i els adherits a la campanya que regalaven l’IVA, fèien un val de compra pel seu import. També es van fer altres ofertes i promocions.

La convocatòria dels Dies Bojos va arribar precedida de l’èxit de l’oferta d’habitacions a 15 euros promoguda per tres establiments hotelers del municipi (Hotel NH, Hotel El Castell i Hostal Rambla). Només en una setmana van exhaurir les habitacions reservades per a la promoció. També es van vendre venut tots els tiquets de 5 euros de la Fira Gastronòmica.

Cal destacar també la proposta de la Ciutat del Motor, els concessionaris de Sant Boi van oferir 50 vehicles a preus irrebatibles. Les ofertes dels Dies Bojos es van complertar amb altres iniciatives de l’àmbit de l’oci i la cultura, l’esport i els aparcaments municipals

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here