L’empresa climentona, que manté una col·laboració amb elBaix.cat, es fa amb el reconeixement a la qualitat lingüística pel foment del català

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresa hortetdelbaix.com, desenvolupada a partir de la iniciativa emprenedora de dues famílies de Sant Climent de Llobregat, serà candidata a ser guardonada aquest proper 11 de juny a l’acte que tindrà lloc al Camp Nou amb el Reconeixement a la Qualitat Lingüística de la XX edició del Premi Jove Empresari.

El web dedicat a la venda del producte de pagès directament al consumidor, veu així reconegut el treball desenvolupat per tal de promoure l’ús del català a l’empresa.

Els guardons, atorgats per l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), volen així servir d’estímul als emprenedors com a un dels valors fonamentals per a l’activació de l’ocupació i del conjunt de l’economia.   hortetdelbaix.com ja ha vist reconeguda la seva tasca en anteriors ocasions amb diferents premis.

Des del web, amb una especial atenció per les cireres de Sant Climent, es destaquen i es promocionen productes de kilòmetre 0, ecològics, de collita pròpia o de petits productors i de temporada per tal de recuperar els gustos tradicionals dels productes hortofructicoles a través de les noves tecnologies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here