Els gegants de Sant Climent celebren els seus 20 anys amb un cap de setmana farcit d’actes per a tots els públics. Cercaviles, mostres de balls, concerts, activitats infantils, fira d’artesans, diada castellera i sardanes ompliran el 15 i 16 de juny de festa Sant Climent de Llobregat, que també celebrarà la cinquena Mostra de Grups Folklòrics i una fira d’artesania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper cap de setmana la cultura popular tradicional serà protagonista a Sant Climent de Llobregat amb els diferents actes programats entorn a la celebració del vintè aniversari dels gegants del municipi. L’inici serà dissabte al matí amb un conjunt d’activitats dirigides als nens i nenes, una trobada de puntaires i el cercavila inaugural.

Ja a la tarda se celebrarà la cinquena Mostra de Grups Folklòrics amb la presència dels Gegants de Catalunya, en Treball i na Cultura, els Gegants Bojos de Solsona, la Mulassa de Tarragona, l’Àliga de la Bisbal d’Empordà o els Falcons de Piera, entre d’altres.

La jornada es tancarà, a la nit, amb l’espectacle “El cicle festiu de l’any” amb la Cobla Vila d’Olesa i Els Laietans a la Plaça de la Vila; la cercavila nocturna amb els gegants de Sant Climent i els concerts de La Banddarra i Trifàzic.

L’endemà, diumenge dia 16, tindrà lloc la trobada de gegants a partir de les 8:30 h i ja a la tarda es completarà el cap de setmana amb la diada castellera a la plaça de la Vila de la que prendran part els Castellers de Poble Sec, els Castellers de Castelldefels i els Xics de Granollers; la ballada de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa i la tancada dels gegants al Casal de Cultura.

Al llarg de tots dos dies, es podrà visitar a l’entorn de la plaça de la vila una fira d’artesans i, al Casal de Cultura, les exposicions “20 anys de gegants de Sant Climent” i “Gegants de paper”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here