El primer equip masculí del Santfeliuenc FC és a només un pas de pujar a la Tercera Divisió després que en el partit d’anada de la promoció d’ascens va guanyar a domicili el Masnou en un partit molt disputat en què van marcar el gol de la victòria al minut 89

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Santfeliuenc FC disputa per segon cop en 53 anys una promoció d’ascens a Tercera. L’ascens de categoria suposaria fer realitat una fita que el club no ha aconseguit mai en els seus 108 anys d’història.

La tornada es jugarà el proper dissabte 15 de juny, a les 19 h, al camp de les Grases. Tal com va fer amb el partit d’anada, Ràdio Sant Feliu (105.3 FM) farà un programa especial de l’Àrea de joc el 15 de juny, en què es podrà seguir en directe la retransmissió del partit entre el Santfeliuenc FC i el Masnou.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here