Altaveu, el Festival de la Música i Cançó de Sant Boi de Llobregat, celebrarà la seva 25ena edició del 5 al 7 de setembre de 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]É[/dropcap]s un festival de línia oberta i plural. El pes específic dels noms propis – les individualitats -, el valor dels autors de casa i una promíscua debilitat per la barreja de llengües, cultures, estètiques i sonoritats és la definició més característica d’aquest festival, un dels més locals i més universals alhora.

 I els primers artistes confirmats per aquesta 25ª edició són Damien Jurado i els grups catalans Standstill i Dorian. Tota la programació del festival es donarà a conèixer el proper 26 de Juny.

El cantautor nortamericà Damien Jurado farà un únic concert a Catalunya dins del marc del festival i ens oferirà les cançons del seu darrer disc Maraqopa, editat l’any passat, així com un repàs del seu repertori avalat per més de 12 discs i 20 anys de trajectòria.

El grup català Standstill, inmers en la gira del seu últim disc, ens portarà l’espectacle “Cénit” amb el que dóna a conèixer les cançons del seu darrer treball Dentro de la luz. Després de la gran acollida que va tenir per part de públic i premsa del seu anterior espectacle “Room” i del qual també vam poder gaudir el 2010, i ara es presenten amb una posada en escena catártica, una espècie de ritual per a la celebració colectiva, ple de percusió, veus i un imaginari espiritual.

El grup català d’electropop Dorian venen també a l’Altaveu a presentar el seu darrer treball “La velocidad del vacío, el seu quart disc d’estudi. Amb un directe elèctric i vibrant, segur faran ballar els assistents d’aquesta 25ena edició

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here